Zwarte kraan keuken quooker

 Ben je op zoek naar een nieuwe kraan in je moderne keuken? Wellicht is het weer eens tijd om de keuken te verbouwen en in te richten aan de hand van de laatste trends? Kijk dan eens wat er allemaal met de zwarte kraan keuken Quooker mogelijk is. Deze revolutionaire kraan ziet er niet alleen prachtig uit in een moderne keuken door de matzwarte afwerking, maar deze kraan kan water geven dat nog geen enkele andere kraan ooit heeft kunnen doen.

Zwarte kraan keuken Quooker: revolutionair zwarte kraan keuken Quooker

Quooker is voor de meeste mensen een bekend merk van revolutionaire kranen. Hoewel het idee al sinds de jaren 70 bestaat: is de populariteit van de zwarte kraan keuken Quooker sinds 2000 enorm in populariteit gestegen. En dit is niet alleen omdat de zwarte kraan keuken Quooker er prachtig uitziet en de moderne keuken zo mooi afmaakt: de zwarte kraan keuken Quooker is namelijk revolutionair in de mogelijkheden die het biedt.

De vernieuwende zwarte kraan keuken Quooker kan alles!

Waar de keuze bij een ‘normale’ kraan niet veel verder reikt dan koud en heet water en alles dat zich daar tussen in bevindt, is het mogelijk om met de zwarte kraan keuken Quooker ook andere soorten water uit de kraan te tappen. Het idee ontstond toen de heer Peteri een presentatie bijwoonde over instant-soep. Handig natuurlijk zo’n soep binnen enkele momenten klaar; maar het water moet natuurlijk eerst nog gekookt worden. Dit bracht de heer Peteri op het idee om een kraan te ontwikkelen waar ook direct kokend heet 100 graden Celsius water uit de kraan getapt kan worden.

En de afgelopen jaren heeft Quooker niet stil gezeten. Naast dat je met de zwarte kraan keuken Quooker dus kokend heet water direct uit de kraan kan tappen, hebben zij nog meer innovatieve ideeën doorgevoerd. Bij sommige modellen is het bijvoorbeeld mogelijk om ook gekoeld water te tappen, en is er zelfs bij sommige modellen de optie om direct bruisend water uit de kraan te tappen. Enorm handig als er even snel limonade op tafel gezet dient te worden. En naast deze opties is er enorm goed nagedacht over de veiligheid van een kraan waar direct kokend water uitkomt, zodat iemand die de kraan gebruikt geen risico’s loopt zich te bezeren.

Er zijn verschillende modellen die allen een ander design en optionele voordelen met zich meebrengen. De zwarte kraan keuken Quooker is een kraan die eigenlijk niet meer weg te denken is uit de moderne keuken waar men de ambiance van klassiek en mysterieus wil overbrengen. De kraan is een kokendwaterkraan en mengkraan in één, die ook de mogelijkheid biedt koel bruisend koel water en gefilterd water te tappen door middel van het Cube-systeem. De zwarte kraan keuken Quooker heeft een uittrekslang voor meer bereik en is eventueel ook te verkrijgen in chroom en is van roestvrij staal.

Mocht je al bezig zijn met het rondkijken naar een nieuwe kraan voor in de keuken, dan loont het zeker even het internet af te speuren naar wat Quooker allemaal aanbiedt. De zwarte kraan keuken Quooker is namelijk niet voor niets de meest populaire keukenkraan van de afgelopen jaren.