Zwarte kraan keuken praxis

 Ben je van plan je keuken eens te upgraden? Zorg er dan voor dat de verschillende accessoires ook mooi bij elkaar aansluiten. Omdat de afgelopen jaren vooral de monumentale sferen populair zijn geworden in de keuken is het belangrijk dat ook de kraan hier perfect bij past. Een donkere kleur die goed bij de rest matched zoals een zwarte kraan. Keuken Praxis heeft een ruim assortiment om uit verschillende donkere en zwarte kranen te kunnen kiezen.

Zoek je de juiste zwarte kraan keuken? Praxis heeft de juiste!

Hoewel veel mensen nog steeds de klassieke RVS chromen kraan in de keuken hebben, matched dat natuurlijk niet echt zodra je voor een wat rustige en donkere keuken gaat. De klassieke RVS chromen kraan past vooral voor de witte, frisse keukens met veel licht die de afgelopen tien jaren zo populair waren. De zwarte kraan keuken Praxis daarentegen past juist heel goed bij een mediterraanse keuken vol sfeer met gedimd licht en donkere kasten. Hoewel de gemiddelde zwarte kraan keuken Praxis het niet doet vermoeden, vanwege een matte afwerking, is het nog steeds RVS en afgedekt met een hoogwaardige zwarte coating. Kies tevens een bijpassende spoelbak bij je zwarte kraan keuken. Praxis heeft verschillende kranen en spoelbakken die prachtig bij elkaar matchen. Veel van de producten zijn op de website van Praxis te vinden, maar in het geval van kranen en spoelbakken is het altijd aan te raden even langs te gaan zodat je het zelf kan bekijken.

Vind de perfecte zwarte kraan. Keuken Praxis heeft een ruim aanbod!

De zwarte kraan keuken Praxis is voorzien van een aangebrachte oxidehuid zodat deze niet snel kan gaan roesten zolang deze goed wordt onderhouden door de zwarte kraan keuken Praxis met regelmaat schoon te maken. Alleen als de buitenlaag eventuele krassen krijgt kan het zijn dat de zwarte kraan na verloop van tijd zal gaan roesten, omdat de buitenlaag aangetast is en dat de roest dus kans krijgt om op te breken. Dit zie je meestal echter bij veel oudere kranen die geheel niet zijn onderhouden.

Een nieuwe zwarte kraan keuken Praxis installeren vergt eigenlijk geen speciale instructies. Het is hetzelfde als iedere andere kraan installeren en spreekt redelijk voor zichzelf. Maar let toch altijd nog even op de volgende zaken, ze lijken logisch, maar we horen helaas toch nog te vaak dat er iets mis is gegaan bij de installatie van een zwarte kraan keuken Praxis. Zo is het belangrijk om van te voren de hoofdwaterkraan dicht te draaien. Voor velen heel logisch maar het wordt toch nog wel eens vergeten en dat kan een flink dweilkarweitje met zich meebrengen!

Hoewel het ook zonder kan, willen wij toch aanraden om 17 en 19 millimeter steeksleutels te gebruiken in plaats van een bahco-sleutel. De bahco-sleutel verhoogd namelijk de kans dat je de ringen van de zwarte kraan keuken Praxis wat beschadigd en dat je daardoor de kraan uiteindelijk niet makkelijk meer kan vervangen in de toekomst. Bij iedere zwarte kraan van Praxis is een handleiding meegeleverd waarin uitgebreid met afbeeldingen vermeld staat hoe de installatie voltooid kan worden. Mocht het echter toch niet duidelijk zijn dan zijn er ook video’s op het internet te vinden die kunnen helpen bij de installatie van de nieuwe zwarte keuken kraan.