Keukenkraan met handdouche zwart

 Ze zijn al jaren een bekend gezicht in de professionele keuken, de keukenkraan met handdouche zwart. Ideaal om groente of sla te wassen, pannen de reinigen of hoge pannen die normaal niet onder de kraan passen, te vullen met de keukenkraan met handdouche zwart. Maar er zijn ook wel wat nadelen.

Een keukenkraan met handdouche zwart kopen kan prima online.

Groot en aanwezigEen keukenkraan met handdouche zwart is vaak groot en hoog. U herkent ze aan de hoge spiraal waar een flexibele uitstroom doorheen loopt. U kunt deze uitstroom uit de hendel halen en met één hand bedienen. Ook kun je vaak wisselen van sproeistand. Al met al een mooi apparaat voor de professionele keuken, waar u in huis niet altijd plaats voor heeft. En hoe vaak moet u een pan met 80 liter inhoud vullen met uw keukenkraan met handdouche zwart? Daar hebben de keukenkraan designers ook over nagedacht en kwamen met de volgende oplossing. Een keukenkraan met handdouche zwart ingebouwd in de kraanuitloop.

Een keukenkraan met handdouche zwart is online vaak goedkoper.

Geniaal en esthetischMet deze oplossing heeft u een keukenmengkraan en een keukenkraan met handdouche zwart in een! De oplossing is even geniaal als esthetisch. U mist dan wel de spiraal en de uitstroom die in de houder ligt. Bij de meeste kranen met een uittrekbare uitstroom, of mousseur, ziet u van een korte afstand niet eens dat die optie er is. Kortom, uw keukenkraan met handdouche zwart ziet er schitterend uit en heeft daarbij toch een verborgen optie. Zo wordt de keukenkraan met handdouche zwart populair in elke moderne keuken, zonder groot in beeld te zijn. Een keukenkraan met handdouche zwart ingebouwd in de uitloop, past in bijna elke keuken en valt nauwelijks op.

De moderne keukenkraan met handdouche zwart voor particulier gebruik heeft dus bijna altijd een uittrekbare uitstroom. Hierbij kunt u bijna hetzelfde bereiken als de professionals met hun grote kranen. U kunt de sla of het fruit goed spoelen of een vette pan beter reinigen of voorspoelen voordat deze de vaatwasser in gaat. Ook hoge pannen die anders niet onder de kraan passen, kunt u met uw keukenkraan met handdouche zwart vullen. Maar die toepassing zal wel weinig voorkomen.

Moderne vormgevingAlle kranen met een handdouche functie zijn moderne vormgegeven kranen. Door de extra voorziening zijn ze vaak wel iets duurder dan het model zonder een handdouche. Aan u de keuze. Elke kraan is eenvoudig zelf te monteren als u passend gereedschap heeft en worden vijf jaar gegarandeerd. U moet dan wel filterstop elementen tussen de kraan en de leidingen plaatsen. Zowel voor de warme, als de koude instroom.

Over garantie gesproken.Alle keukenkranen met handdouche die wij verkopen hebben vijf jaar Nederlandse fabrieksgarantie. Dus ook als de kraan na enkele maanden gaat lekken, kunt u op deze garantie terugvallen. Als u tijdens de montage filterstop elementen toepast (of van de oude kraan laat zitten) kunt u op deze garantie aanspraak maken. Nog een voordeel van het kopen van een mengkraan keuken kopen op de Nederlandse markt. Met ons aanbod kunt u gerust uw nieuwe keukenkraan met handdouche kopen. Alle kranen zijn voor de Nederlandse markt gemaakt, hebben de standaard aansluitingen en worden vijf jaar gegarandeerd.