Design keukenkraan zwart

 Een design keukenkraan zwart is nodig in elke keuken. Gelukkig zijn er steeds meer uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Van hyper modern tot retro-klassiek. Vroeger waren de meeste kranen in chroom of messing uitvoering. Nu heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, glanzend of geborsteld en er is ook een uitgebreide collectie design keukenkraan zwart.

Design keukenkraan zwart, als exclusiviteit belangrijk is.

Kleur en design maken het af. Mengkraken zijn ook steeds groter geworden. Daardoor zijn ze extra opvallend op uw aanrecht. Let naast de gewenste uitstroomhoogte ook op de mogelijkheid tot zwenken van de uitstroombuis of omklappen als u bij een raam moet komen. En met de introductie van de open keuken is de design keukenkraan zwart in de keuken dus een design item geworden die ook vanuit de kamer zichtbaar kan zijn. Vanaf die tijd is het aantal modellen en uitvoeringen spectaculair toegenomen. Van glimmend chroom of goud tot geborsteld RVS, gun metal en zwart.

Een design keukenkraan zwart, met hoge of lage uitstroom.

Een design keukenkraan zwart is een statement in uw keuken. Die haal je niet zomaar, daar is over nagedacht. Een keuze die perfect kan passen in uw interieur. In de kamer en natuurlijk ook in de keuken. Een design keukenkraan zwart is geen algemene verschijning. Het is exclusiviteit die uitstraalt op de keuken en de mensen die de keuze maakte. De keuze in modellen en uitvoeringen als eenhendel of tweegreepskraan worden ook steeds groter.Uw design keukenkraan zwart is een bewust gekozen keuken mengkraan. Een die uitvoering, toepassing en bediengemak, koppelt aan design en inpassing in uw interieur. U bewandeld geen gebaande paden en durft uit de band te springen. De design keukenkraan zwart is daar het beste bewijs van. Een goed voorbeeld hoe je ook bij een noodzakelijk artikel, een bewuste keuze kunt maken in kleur en uitvoering.

Zwart pas prima bij wit.De design keukenkraan zwart is een uitstekende match bij een witte keuken. De contrasterende werking geeft de juiste accenten tussen de verschillende keuken elementen. Natuurlijk zijn de kleur en de afwerking van de keuken mengkraan zodanig uitgevoerd dat u jarenlang plezier heeft van uw design keukenkraan zwart. Let er wel op dat u de kraan met een sopje en een zachte doek schoon maakt. Gebruik zeker geen schuursponsjes want dat geeft krassen die je goed ziet op zwart. Daarnaast kan de zwarte coating door heftig schuren afslijten. Dan komt er een messing kleur onder het zwart vandaan. Bij normaal gebruik en zorgvuldig reinigen, gaan u dat niet overkomen. Uw design keukenkraan zwart blijft dan jaren mooi zwart.

Uw design keukenkraan zwart is een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat. Behalve reinigen is er geen onderhoud nodig. Het is wel van belang dat u de kraan monteert met filterstop elementen voor beide aanvoeren. Zowel in de koude- als in de warme aanvoer zorgt een filterstop dat zwevende deeltjes en gruis, niet tot de kraan kunnen doordringen. Alle moderne kranen zijn tegenwoordig uitgevoerd met een keramisch binnenwerk. Geen leertjes maar perfect passende keramische schijven. Deze maken kraanleertjes overbodig. In combinatie met de filterstop elementen een garantie voor jarenlang probleemloos werken. En dat wordt door de fabrikanten vijf jaar lang gegarandeerd.